Sunati-ne la: (+4) 0742-518.136

0 produse

Despre noi

Firma PSB Total Team SRL avand un management asigurat de persoane cu bogata experienta in vanzari si o buna cunoastere a pietei specifice, are ca scop sa raspunda intr-un mod flexibil si profesionist cerintelor de produse profesionale de igiena din hartie, detergenti, materiale, accesorii si echipamente de curatenie.

Ne adresam in principal domeniului curateniei de la locul de munca, fie direct beneficiarilor daca exista personal propriu de curatenie, fie firmelor de cleaning.

Experienta personalului acumulata in timpul derularii unor contracte importante cu clienti de notorietate, la nivel national, confera atuuri pentru buna capacitate de organizare a aprovizionarii, planificarii logistice, centralizarii si livrarilor de produse specifice.

Putem oferi clientilor nostri atat produse din gama economica pentru bugete reduse, cat si produse din branduri consacrate acolo unde standardele o impun.

Nu in ultimul rand, oferim consultanta si consiliere gratuita in privinta identificarii produselor si echipamentelor optime ce raspund cerintelor lor incercand sa promovam in principal produsele FABRICATE IN ROMANIA

[profiler]
Memory usage: real: 12845056, emalloc: 12524808